top of page

BRÖLLOP

Det går inte att komma ifrån att bröllopsdagen är en av livets viktigaste dagar

 

En dag man vill ska bli ett minne för livet. En viktig pusselbit för att få en riktigt bra bröllopsfest är dansen. Ofta är publiken på ett bröllop extremt blandad, från ungdomar till mor- och farföräldrar och allt däremellan. Därför är det viktigt att välja en DJ som har lång erfarenhet av lyckade bröllopsspelningar. jag har varit Dj på otaliga bröllop de senaste 20 åren och är därför mästare på att förvandla en trevlig bröllopsmiddag till ett galet party där både yngre och äldre dansar.

Musikvalet på festen är A & O. Vilka låtar som spelas är en process som börjar med att man som beställare i god tid i förväg får komma med sina önskemål om vad som bör spelas och inte. Fingertoppskänsla och timing när man läser av gästerna och väljer rätt låtar som funkar just då.

60 – 70 – 80 – 90-tal, pop, house, dance, disco, rob, rock, schlager/svenskt, latino/salsa m m. Med andra ord, all musik som går att dansa till och som får fart på dansgolvet. Det går naturligtvis också utmärkt att boka ett särskilt tema till festen.

På denna, er alldeles speciella dag finns inget utrymme för teknikstrul, så därför använder jag endast ljud & ljus av mycket hög kvalitet. Ett rent och klart ljud innebär att man inte behöver spela så starkt, vilket uppskattas framförallt av de äldre gästerna.

bottom of page